Biffarna av blandfärs får mer smak med ett uns senap i. En gräddig sås av champinjoner, crème fraiche, soja och balsamvinäger ackompanjerar biffen. Servera det hela med ris och rivna morötter.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
51 2013
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd mjölk och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, ris- eller sojaalternativ. Byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Birgitta
2021-11-01Kan man skippa balsamvinägern? Jag avskyr sur/syrlig mat....
Ann-charlotte
2021-07-08Jättegott! Men det blir ingen sås, vi tog i creme fraiche för att göra det såsigare.
Marie
2021-01-12Svingott