Färskpotatis i ugn är en perfekt grund för måltiden! Potatisen får bli härligt gyllene och krispig när den ugnsrostas, och kommer till sin rätt smaksatt med olivolja, salt och peppar.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2018
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Cecilia
2021-08-29Instämmer med Daniel, 20 minuter, inte en chans!
Daniel
2021-06-2320 minuter? Inte en chans. Det var minst 35-40 minuter innan småpotatisen kändes klar och vi har en dyr varmluftsugn. Kvittar vilken ugn jag testat, receptmakare verkar älska att skriva kortare tillagningstid än det behövs. Blir iaf väldigt gott!
Jenny
2021-05-05Jättegoda! Men som tidigare kommentar säger så var de fortfarande stenhårda efter 25 minuter (normalsmå färskpotatisar). Lät dem stå kvar och vände på dem då och då. Efter en timme i ugnen var dom perfekta! Så ha med det i beräkningen. Hade utöver olja, salt och peppar även i timjan & rosmarin. Ljuuuuuuvligt gott!! 👏🏼