Här bjuds det på smakrik fläskkarré som får en fantastisk arom när den kryddats med fänkål. Bryn karrén i pannan för en fin yta, och avsluta i ugnen tills den når den perfekta innertemperaturen för maximal saftighet. Toppa med en fräsch gräslökscrème och krispig kålrabbi.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd fetaost och matyoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu. Byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hej! Vad roligt att höra - vad glada vi blir! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-08-22Med ICAs gluten- och laktosfria matkasse har det blivit roligt att laga mat igen - smakrikt, kul ingredienser och går snabbt att laga till. Kanoooonbra!!!!
Lena
2016-08-22