En ljuvligt krämig risotto full av smak. Riset får puttra i den umamirika buljongen tills det fått rätt konsistens och smaksätts med den kraftfulla Västerbottensosten och fänkålens milda anissmak. Pricken över i:et är den stekta ostronskivlingen och de krispiga pinjenötterna som lyfter risotton till en ny nivå. Servera med en fräsch sallad på körsbärstomater och mâchesallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Bengt-erik
2020-07-27Riktigt gott, blev lite för mycket av citron saft. Men det blev gott iallafall
Redaktionen ICAse
2020-07-28Hej Bengt-Erik! Kul att det blev gott, men ta gärna lite mindre citronsaft nästa gång. Hälsningar Michelle