Marinerad ostronskivling

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Marinerad ostronskivling

Denna marinerade ostskivling, som står sig några veckor i kylskåp, är helt gudomligt god. Svampen låter du dra med het chilipeppar och dragon i blandningen av vinäger, olja och salt några dagar före du kan avnjuta den.

Marinerad ostronskivling

Ingredienser

4 portioner
500 g  ostronskivling
1/2 dl  vatten
2 msk  vitvinsvinäger
1 tsk  salt
1   lagerblad

Marinad

1/2 dl  vitvinsvinäger
2 dl  olivolja
1 krm  salt
1   liten röd chilipeppar
1 - 2   kvistar färsk dragon

Gör så här

Tips

Håller sig ett par veckor i kylskåp.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Senaps- och dragonmarinerad abborre
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Potatiscrisp med svampsurprise
Betyg 2.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt ostronskivling med vitlök och persilja
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummer- och krabbsallad
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga