Den här laxen skärs i kuber innan den läggs i lagen, vilket gör den enkel för gäster att ta för sig av! Tillsammans med såsen på gräslök, majonnäs, gräddfil och citron blir det här en härlig rätt på sommarens buffébord. Låt såsen stå till sig ett par timmar innan servering så blir den tjockare.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2013
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i majonnäsen och använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i majonnäsen och ersätt gräddfilen med mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller ersätt den med gräddfil.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer