Falafel i libabröd med avokado, feferoni och ajvar relish
Streetfood fast hemma: en vegetarisk middag som både mättar och tillagas i ett nafs. Stek den smakrika falafeln tills den fått perfekt stekyta och servera dem i libabröd tillsammans med en massa mumsiga tillbehör. Pricken över i:et är den krämiga yogurten med ajvar relish som ger falafelrullen en subtil hetta. Rulla ihop brödet och njut.
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i falafeln.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria falafel, glutenfri växtbaserad yoghurt och glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Enkelt och riktigt gott! 5/5
Kim
2021-06-14