Emelies favoritwok

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Emelies favoritwok

Gott, nyttigt och snabblagat. Emelies favoritwok är fylld av färska fräscha grönsaker i olika färger och former. Woka grönsakerna i rapsolja, krydda och servera den vegetariska rätten med kokt jasminris till lunch eller kvällsmat.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
2 morötter
1 klyfta vitkål (1 klyfta motsvarar ca 300 g)
1 broccoli
1 purjolök
1 pkt fryst minimajs (à ca 200 g)
2 paprikor gärna i olika färg
1 tsk örtsalt
2 msk soja
2 - 3 msk rapsolja att woka i

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi710 KJ / 170 kCal
Fett8.7 g
Salt2.17 g
Kolhydrater14.3 g
Protein5.3 g

Testa liknande recept

  • Wokad chilikål
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pork’n’prawns
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Wok med äggnudlar och fläskfilé
    Betyg 4.4 av 5.252 personer har röstat
    Receptet har 48 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Skavwok med kiwi
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citronstuvad sommarkål
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad