Emelies favoritwok

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Emelies favoritwok

Gott, nyttigt och snabblagat. Emelies favoritwok är fylld av färska fräscha grönsaker i olika färger och former. Woka grönsakerna i rapsolja, krydda och servera den vegetariska rätten med kokt jasminris till lunch eller kvällsmat.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
2 morötter
1 klyfta vitkål (1 klyfta motsvarar ca 300 g)
1 broccoli
1 purjolök
1 pkt fryst minimajs (à ca 200 g)
2 paprikor gärna i olika färg
1 tsk örtsalt
2 msk soja
2 - 3 msk rapsolja att woka i

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi710 KJ / 170 kCal
Fett8.7 g
Salt2.17 g
Kolhydrater14.3 g
Protein5.3 g

Testa liknande recept

Wokad chilikål
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pork’n’prawns
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Wok med äggnudlar och fläskfilé
Betyg 4.4 av 5.247 personer har röstat
Receptet har 46 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skavwok med kiwi
Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nudlar med grönsaker, svamp och räkor
Betyg 3.9 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronstuvad sommarkål
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad