Emelies favoritwok

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Emelies favoritwok

Gott, nyttigt och snabblagat. Emelies favoritwok är fylld av färska fräscha grönsaker i olika färger och former. Woka grönsakerna i rapsolja, krydda och servera den vegetariska rätten med kokt jasminris till lunch eller kvällsmat.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1996

Emelies favoritwok

Ingredienser

4 portioner
2   morötter
1   klyfta vitkål (1 klyfta motsvarar ca 300 g)
1   broccoli
1   purjolök
1   pkt fryst minimajs (à ca 200 g)
2   paprikor gärna i olika färg
1 tsk  örtsalt
2 msk  soja
2 - 3 msk  rapsolja att woka i

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi710 KJ / 170 kCal
Fett8.7 g
Salt2.17 g
Kolhydrater14.3 g
Protein5.3 g

Testa liknande recept

Citronstuvad sommarkål
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wokad chilikål
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färswok med minimajs
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudelpanna med lövbiff
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingwok med kokosmjölk
Betyg 3.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudlar med grönsaker, svamp och räkor
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga