Den här tomatsoppan är jättegod som den är, men fungerar också som en bra bas att bygga vidare på. Kyckling, korv eller pasta passar bra i, och gör soppan matigare. Receptet ger en stor sats, för den här tomatsoppan är utmärkt att laga och frysa in.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2013
Fri från gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Niklas
2021-10-11Ändrade från tio till fyra portioner. Ingrediensmängden blev väldigt konstiga... 3/5 av en sak, 1/5 av nåt annat?!? Se över detta tack.
Redaktionen ICAse
2021-10-11Hej Niklas! Kul att du använder portionsomvandlaren! Men som sagt, vi har provlagat det för 4 personer och sen är det datorn och tekniken som ändrar till övriga portioner och då kan det ibland bli sådär konstigt. Lycka till! Hälsningar Michelle
Elin
2020-05-28Fråga: vad är det som ska fräsas i oljan? Bara löken eller alla grönsaker? Och ska man verkligen HACKA morot och selleri, eller ska de skivas/skäras i tärningar?
Redaktionen ICAse
2020-05-29Hej Elin! Det är lök, morot, rotselleri och vitlök som ska fräsas i olja. Vi har nu förtydligat det i receptet. Ja, hacka eller skära i tärningar, det spelar inte så stor roll men för att de ska bli mjuka undefär samtidigt så är det bra att de är i samma storlek. Hoppas att du gillar soppan! Hälsningar Elina
Viveka
2013-03-14Jättegod soppa även utan selleri.