Eriks cheeseburgare original med bearnaise

Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
0
Eriks cheeseburgare original med bearnaise

En riktigt smarrig cheeseburgare signerad Erik Lallerstedt. Hemligheten bakom en god burgare är att blanda färsen med alla ingredienser och låta den vila en bra stund innan den steks. Servera mellan stekta brödskivor med de klassiska tillbehören sallad, rödlök och tomat.

Eriks cheeseburgare original med bearnaise

Ingredienser

4 portioner

Burgare

500 g grovmalen nötfärs (gärna högrevsfärs)
1 medelstor råriven gul lök
1 msk worchestersås
1 - 2 äggulor
salt
peppar
2 - 3 krm allroundkrydda

Tillbehör

4 - 8 skivor cheddarost
smör (att steka brödet i)
8 skivor bergis eller formfranska
romansallad
1 burk bearnaisesås (à 230 g)
1 skivad rödlök
1 skivad tomat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli
Betyg 4.7 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Anka Provencale med råstekt potatis
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Afternoon delight
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Espressobullar
Betyg 4.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillplanka med bbq-sås och lime- och koriandercrème
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glassig Espressoshake
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga