Eriks cheeseburgare original med bearnaise

Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
0
Eriks cheeseburgare original med bearnaise

En riktigt smarrig cheeseburgare signerad Erik Lallerstedt. Hemligheten bakom en god burgare är att blanda färsen med alla ingredienser och låta den vila en bra stund innan den steks. Servera mellan stekta brödskivor med de klassiska tillbehören sallad, rödlök och tomat.

Eriks cheeseburgare original med bearnaise

Ingredienser

4 portioner

Burgare

500 g  grovmalen nötfärs (gärna högrevsfärs)
1   medelstor råriven gul lök
1 msk  worchestersås
1 - 2   äggulor
salt och peppar
2 - 3 krm  allroundkrydda

Tillbehör

4 - 8   skivor cheddarost
smör (att steka brödet i)
8   skivor bergis eller formfranska
romansallad
1   burk bearnaisesås (à 230 g)
1   skivad rödlök
1   skivad tomat

För alla

Kontrollera noga innehållet i worchestersåsen och bearnaisesåsen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: rosta eller välj laktosfritt smör att steka brödet i.
Gör mjölkproteinfri: uteslut eller byt cheddarosten mot mjölkproteinfritt osterstättnigsalternativ. Rosta eller välj mjölkproteinfritt matfett att steka brödet i.

Recept och bild i samarbete med Kavli/Eriks såser.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pulled pork med chili bearnaise och lime aioli
Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Espresso Creme Brûlée
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nougatpannacotta
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Afternoon delight
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marängdessert med kulkex
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga