Att baka torskrygg med ett täcke av gruyère, citron och rivet bröd ger fisken en frasig konsistensbrytning. Servera den dragonbakade torsken med en krämig sås på vit burksparris och räkor. Vitlök, persilja och dragon förhöjer smakupplevelsen ytterligare.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2017
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria produkter av matfett och bröd. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i brödet.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i fonden och välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fonden. Byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Reine
2020-11-08En delikatess för en fiskälskare.
Birgitta
2018-11-18Jättegod fiskrätt!
Lena
2017-08-24Fantastiskt gott fast jag gjorde såsen utan sparris (tog musslor istället).