Dragon- och senapsbakad lax med rödbetskräm

Dragon- och senapsbakad lax med en färggrann rödbetskräm där laxen förbereds genom att penslas med senap och dragon och därefter avslutas i ugnen för att få en fin yta. När rödbetorna kokat färdigt mixas dessa till en slät puré ihop med matfett. Servera med kokt potatis, enkelt och gott.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2015

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2209 KJ / 529 kCal
Fett19 g
Salt1.96 g
Kolhydrater50 g
Protein35 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
6 stGott! Rödbetskrämen var en glad nyhet!
Rosita
Jättegott! Och enkelt att piffa till rätten att passa en fredag eller lördagkväll - lägg en rejäl skiva chèvre till var och en på rödbetskrämen, och gör klyftpotatis istället för kokt potatis.
Helena
Super gott, många goda smaker. Vi gjorde potatismos eftersom vi tyckte det var lite sås.
Pia