Dragon- och senapsbakad lax med en färggrann rödbetskräm där laxen förbereds genom att penslas med senap och dragon och därefter avslutas i ugnen för att få en fin yta. När rödbetorna kokat färdigt mixas dessa till en slät puré ihop med matfett. Servera med kokt potatis, enkelt och gott.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2015
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rosita
2015-02-19Gott! Rödbetskrämen var en glad nyhet!
Helena
2015-02-18Jättegott! Och enkelt att piffa till rätten att passa en fredag eller lördagkväll - lägg en rejäl skiva chèvre till var och en på rödbetskrämen, och gör klyftpotatis istället för kokt potatis.
Pia
2015-02-18Super gott, många goda smaker. Vi gjorde potatismos eftersom vi tyckte det var lite sås.