Ljummen rödbetssallad med fetaost och bresaola

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ljummen rödbetssallad med fetaost och bresaola

En lätt och fräsch salladsrätt med läckra ingredienser som rödbetor, fetaost, bresaola, pumpafrön och mangoldskott. Den färgsprakande salladen smaksätts med vinäger, olivolja, rosmarin och dijonsenap och allt toppas med knapriga pumpafrön. Servera och njut!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2014

Ljummen rödbetssallad med fetaost och bresaola

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
400 g förkokta rödbetor
150 g fetaost
1 silverlök
1 msk vitvinsvinäger
1 msk olivolja
1 msk vatten
1 tsk rosmarin
1 tsk dijonsenap
1 dl pumpafrön
3 förp bresaola (à 70 g)
65 g mangoldskott

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2412 KJ / 576 kCal
Fett23.8 g
Kolhydrater53 g
Protein33.1 g

Testa liknande recept

Krämiga kotletter med zucchini
Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Variation på rödbeta med lakrits och bresaola
Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sallad med rostade rödbetor och grapefrukt
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammracks med sötpotatiskaka och chevrekräm
Betyg 3.2 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med kantarellost och bresaola
Betyg 4.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vårsallad med lax, matvete och apelsinvinägrett
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad