Dipp med potatis, smetana och brynt smör

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dipp med potatis, smetana och brynt smör

Överraska gästerna med en annorlunda dipp. En len potatis- och smetanakräm i en skön blandning som sedan toppas med brynt smör. Smöret är dessutom smaksatt med schalottenlök och dragon. Potatisdippen är så god att den förmodligen blir din nya favoritdipp.

Dipp med potatis, smetana och brynt smör

Ingredienser

6 portioner
500 g potatis (gärna jazzy)
1 1/2 dl smetana
salt
svartpeppar
2 bananschalottenlökar
1/2 kruka dragon
50 g smör

Till servering

rotfrukts- eller potatischips

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1535 KJ / 366 kCal
Fett25 g
Salt1 g
Kolhydrater30 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Rostad morotsspread med dragon
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spetskålsallad med krämig dragondressing
Betyg 4.9 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad potatis med dragonkräm och kyckling
Betyg 4.4 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kall dragoncréme
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Torsk med dragonkräm och rödbetor
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Olivfisk
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad