Dipp med potatis, smetana och brynt smör

1
0
Dipp med potatis, smetana och brynt smör

Överraska gästerna med en annorlunda dipp. En len potatis- och smetanakräm i en skön blandning som sedan toppas med brynt smör. Smöret är dessutom smaksatt med schalottenlök och dragon. Potatisdippen är så god att den förmodligen blir din nya favoritdipp.

Dipp med potatis, smetana och brynt smör

Ingredienser

6 portioner
500 g potatis (gärna jazzy)
1 1/2 dl smetana
salt
svartpeppar
2 bananschalottenlökar
1/2 kruka dragon
50 g smör

Till servering

rotfrukts- eller potatischips

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smetana och smör.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1535 KJ / 366 kCal
Fett 25 g
Salt 1 g
Kolhydrater 30 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden