Dipp med potatis, smetana och brynt smör

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Dipp med potatis, smetana och brynt smör

Överraska gästerna med en annorlunda dipp. En len potatis- och smetanakräm i en skön blandning som sedan toppas med brynt smör. Smöret är dessutom smaksatt med schalottenlök och dragon. Potatisdippen är så god att den förmodligen blir din nya favoritdipp.

Dipp med potatis, smetana och brynt smör

Ingredienser

6 portioner
500 g  potatis (gärna jazzy)
1 1/2 dl  smetana
salt
svartpeppar
2   bananschalottenlökar
1/2   kruka dragon
50 g  smör

Till servering

rotfrukts- eller potatischips

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smetana och smör.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1535 KJ / 366 kCal
Fett25 g
Salt1 g
Kolhydrater30 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Rostad morotsspread med dragon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kall dragoncréme
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Olivfisk
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvreröra med apelsin och dragon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torsk med dragonkräm och rödbetor
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga