Dip med torkat viltkött och rödlök
Ett krämigt och gott pålägg till knäckemackan – vispad crème fraiche blandas med rödlök, gräslök och torkat viltkött. Njut av dippen på en macka eller servera som tilltugg!
Ingredienser
4 portioner
2 dl crème fraiche
50 g torkat viltkött
1/2 rödlök
3 msk hackad gräslök
salt och peppar
Till servering
knäckebröd
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1248 KJ / 298 kCal
Fett20 g
Salt0.41 g
Kolhydrater19 g
Protein9 g
Kommentarer