Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Dip med torkat viltkött och rödlök

Ett krämigt och gott pålägg till knäckemackan – vispad crème fraiche blandas med rödlök, gräslök och torkat viltkött. Njut av dippen på en macka eller servera som tilltugg!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Vispa crème fraichen fast med en elvisp.
  2. Strimla köttet tunt. Skala och finhacka löken och gräslöken.
  3. Blanda crème fraiche med kött, lök och gräslök.
  4. Till servering: Smaka av med salt och peppar och servera med knäckebröd.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl crème fraiche
  • 50 g torkat viltkött
  • 1/2 rödlök
  • 3 msk hackad gräslök
  • salt och peppar
Till servering
  • knäckebröd
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1248 kJ / 298 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer