Dip med torkat viltkött och rödlök

Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
0
Dip med torkat viltkött och rödlök

Ett krämigt och gott pålägg till knäckemackan – vispad crème fraiche blandas med rödlök, gräslök och torkat viltkött. Njut av dippen på en macka eller servera som tilltugg!

Dip med torkat viltkött och rödlök

Ingredienser

4 portioner
2 dl  crème fraiche
50 g  torkat viltkött
1/2   rödlök
3 msk  hackad gräslök
salt och peppar

Till servering

knäckebröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1248 KJ / 298 kCal
Fett20 g
Salt0.41 g
Kolhydrater19 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Krämig laxdipp med färskost
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färskost med gräslök och najadlax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga