Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm
![Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_158658/cf_259/veganska_snittar_-_knackebrod_med_sparris_och_citronkram.jpg)
Brutna bitar av ett gott knäckebröd täckta av en frisk vegansk citronkräm och toppade med sparrisskivor och gräslök. Det svenska köket när det är som bäst – gott och enkelt och nyttigt.
![Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_158658/cf_259/veganska_snittar_-_knackebrod_med_sparris_och_citronkram.jpg)
Ingredienser
ca 16 st
3 gröna sparrisar
1 tsk olja
salt och peppar
skalet av 1/2 citron
1 dl vegansk majonnäs
3 msk hackad gräslök
knäckebröd
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi337 KJ / 81 kCal
Fett9 g
Salt0.5 g
Kolhydrater2 g
Protein4 g
Kommentarer
Gästerna utbrast vilken god kräm om majonnäsen. Kul och lyckad rätt på buffén (dessutom väldigt lätt att göra).
Frida inger
2024-06-02Gott men såsen blev rinnig
Amanda
2022-10-05