Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm
Brutna bitar av ett gott knäckebröd täckta av en frisk vegansk citronkräm och toppade med sparrisskivor och gräslök. Det svenska köket när det är som bäst – gott och enkelt och nyttigt.
Ingredienser
ca 16 st
3 gröna sparrisar
1 tsk olja
salt
peppar
skalet av 1/2 citron
1 dl vegansk majonnäs
3 msk hackad gräslök
knäckebröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi337 KJ / 81 kCal
Fett9 g
Salt0.5 g
Kolhydrater2 g
Protein4 g
Kommentarer
Gästerna utbrast vilken god kräm om majonnäsen. Kul och lyckad rätt på buffén (dessutom väldigt lätt att göra).
Frida inger
2024-06-02Gott men såsen blev rinnig
Amanda
2022-10-05