Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm

Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm

Brutna bitar av ett gott knäckebröd täckta av en frisk vegansk citronkräm och toppade med sparrisskivor och gräslök. Det svenska köket när det är som bäst – gott och enkelt och nyttigt.

Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm

Ingredienser

ca 16 st
3 gröna sparrisar
1 tsk olja
salt
peppar
skalet av 1/2 citron
1 dl vegansk majonnäs
3 msk hackad gräslök
knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat

Kommentarer

Gästerna utbrast vilken god kräm om majonnäsen. Kul och lyckad rätt på buffén (dessutom väldigt lätt att göra).

Frida inger

2024-06-02

Gott men såsen blev rinnig

Amanda

2022-10-05

Näringsvärde per st

Energi337 KJ / 81 kCal
Fett9 g
Salt0.5 g
Kolhydrater2 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Delikatessknäcke med ädelost och ugnsbakat fikon
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sparris med lagrad ost, salladslök och gremolata
Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pizza med ärtcrème, sparris och parmesan
Betyg 4.5 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise
Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartvinbärsglaserad kyckling med sparrissallad
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkcocktail - världens godaste
Betyg 4.3 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad