Dip med torkat viltkött och rödlök

Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dip med torkat viltkött och rödlök

Ett krämigt och gott pålägg till knäckemackan – vispad crème fraiche blandas med rödlök, gräslök och torkat viltkött. Njut av dippen på en macka eller servera som tilltugg!

Dip med torkat viltkött och rödlök

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
50 g torkat viltkött
1/2 rödlök
3 msk hackad gräslök
salt
peppar

Till servering

knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1248 KJ / 298 kCal
Fett20 g
Salt0.41 g
Kolhydrater19 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Färskost med gräslök och najadlax
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig laxdipp med färskost
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Knäckesnittar med matjessill, färskpotatis och gräslök
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm
Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sillsallad med äpple, mandelpotatis, gräslök och hasselnötter
Betyg 3.4 av 5.63 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkröra med mandelpotatis och krondill
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad