Dip med torkat viltkött och rödlök

Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dip med torkat viltkött och rödlök

Ett krämigt och gott pålägg till knäckemackan – vispad crème fraiche blandas med rödlök, gräslök och torkat viltkött. Njut av dippen på en macka eller servera som tilltugg!

Dip med torkat viltkött och rödlök

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
50 g torkat viltkött
1/2 rödlök
3 msk hackad gräslök
salt
peppar

Till servering

knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1248 KJ / 298 kCal
Fett20 g
Salt0.41 g
Kolhydrater19 g
Protein9 g

Testa liknande recept

  • Krämig laxdipp med färskost
    Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färskost med gräslök och najadlax
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad