Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Vad sägs om ett nyttigt och gott julbröd där vetemjölet ersätts med dinkelmjöl och havregryn med fibrer. Lingon och fänkål gör brödet matigt och saftigt. Ett perfekt frukostalternativ att starta juletidens dagar med.
Detta recept är gjort för 1 bröd portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Fri från ägg.Innehåller gluten.Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Dinkelbröd med frukt och nötter
Lingonbröd med citronfärskost
Bovetelimpa med aprikoser & frön
Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon