Ett fantastiskt recept på bovetelimpa med aprikoser och frön som passar utmärkt att servera med tapenade. Du gör brödet av bland annat linfrö, solrosfrö, pumpakärnor, bikarbonat, äpple och yoghurt. Nyttigt och underbart!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2009
Fri från ägg.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annika
2020-05-07Har bakat brödet många gånger. Blir alltid omtyckt och recept önskas. Har efter hand bytt ut aprikoserna till torkade tranbär + adderat lite hasselnötter och valnötter. Väldigt gott
Hans
2020-02-28Fantastiskt bör, Gott och saftigt. Blev succée på bruchen.
Eva
2016-07-26Jag tyckte att brödet var för salt, nästa gång blir det bara 1 tsk, annars väldigt lättbakat.