Dinkel- och rågknäcke med frön

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
2
Dinkel- och rågknäcke med frön

Med dinkel- och rågmjöl får du ett nyttigt bröd. Lägg också till solrosfrön och du har ett komplett och mycket gott bröd. Brödet ger verkligen den härliga känslan av lantligt och hemlagat.

Dinkel- och rågknäcke med frön

Ingredienser

32 bitar
3 dl fint rågmjöl
3 dl siktat dinkelmjöl
1 dl solrosfrön
1 msk brun farin
1 tsk salt
2 1/2 dl vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt gott!

Rebecka

2021-02-05

Ett supergott bröd som jag kommer att baka många ggr.

Marita

2012-09-07

Testa liknande recept

Grytbröd
Betyg 4.8 av 5.
21 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Sveciabröd med aprikoser
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade parmesanbröd
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Victorias dinkelbaguetter
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Levain
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Surdegsgrund på rågmjöl
Betyg 3.9 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga