Dillpicklade gurkstavar med pepparrot

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Dillpicklade gurkstavar med pepparrot

Låt gurkstavarna dra i en klassisk inläggningslag men med extra smak av dillfrön. Då får gurkan en härlig smak. Vid servering toppas de inlagda gurkstavarna med färsk riven pepparrot och färska dillkvistar.

Dillpicklade gurkstavar med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl  ättiksprit (12%)
1 dl  strösocker
1 1/2 dl  vatten
2 krm  salt
2 tsk  torkade dillfrön
1   gurka
2 msk  färsk riven pepparrot
1/2   kruka dill

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi103 KJ / 25 kCal
Fett0.1 g
Salt0 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Inlagd gurka med pepparrot
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lenas chiligurkor
Betyg 4.5 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklade rödbetor
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syrlig fänkålssallad med pepparrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Saltgurka
Betyg 3.9 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syltade tomater
Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga