Dillpicklade gurkstavar med pepparrot
![Dillpicklade gurkstavar med pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_249079/cf_259/dillpicklade_gurkstavar_med_pepparrot.jpg)
Låt gurkstavarna dra i en klassisk inläggningslag men med extra smak av dillfrön. Då får gurkan en härlig smak. Vid servering toppas de inlagda gurkstavarna med färsk riven pepparrot och färska dillkvistar.
![Dillpicklade gurkstavar med pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_249079/cf_259/dillpicklade_gurkstavar_med_pepparrot.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl ättiksprit (12%)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
2 krm salt
2 tsk torkade dillfrön
1 gurka
2 msk färsk riven pepparrot
1/2 kruka dill
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi103 KJ / 25 kCal
Fett0.1 g
Salt0 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g
Kommentarer