Dillgratinerad torsk med pepparrot

Tänk att det kan vara så enkelt att laga något så gott. En röra blandas ihop och breds ut på torsken som får gå i ugnen. Under tiden kokas potatis och sallad skärs upp. Sen är gratängen redo att ätas!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2022

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2920 KJ / 697 kCal
Fett41 g
Salt2 g
Kolhydrater42 g
Protein36 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
7 stSom tidigare kommentar angett. Mer pepparrot och dryga ut såsen. Själv tog jag mer creme fraiche och lite grädde. Pressade citron över då rätten var klar. Blev jättegott.
Gunilla
Inte jättegott. Såsen blev mer som ett kladd än en sås.
Madelene
Lite mera creme fraiche och rejält med Pepparrot så blev det smaskens
Hans-gunnar
Inget jag kommer att laga igen.
Eva-lena
Med lite extra pepparrot blev det smaskens.
Maria
Fräsch och lättlagad. God smakkombination.
Cecilia
Gott och snabbt och lätt att tillaga.
Ulla-märta