Lättlagad och ljuvligt doftande fredagspasta med kyckling och rostad paprika. Passar både till fest och som vardagsmiddag. Du tillreder den enkelt och har en suverän "all i ett"-rätt.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007
Läs noga ingrediensförteckningen på balsamvinäger och den grillade paprikan.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta
Gör laktosfri: välj fetaost eller riv en hårdost om du inte tål mozzarella, ädelost eller chèvre.
Gör mjölkproteinfri: välj sojabaserad ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Familjefavorit! Använder pinjenötter och alltid mozzarella (lite mer än receptet rekommenderar)
Birgitta
2020-01-18Detta är en favorit. Men jag köper Naturetas grillade paprika och använder pinjenötter och parmesanost. Det blir mums.
Carina
2009-01-22Fantastiskt gott!! Vi brukar använda färsk bandpasta, crema di balsamico "hallon", chévre och solroskärnor (istället för mandelspån) Zetas grillade paprika är godast!
Marie
2008-02-28