Currybräserad torskkotlett

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Currybräserad torskkotlett

Currybräserad torskkotlett är ett ganska avancerat recept för dig som tycker mycket om fisk och curry. Servera den förstklassiga fiskrätten med en grönsallad.

Currybräserad torskkotlett

Ingredienser

4 portioner
4 st  torskkotletter, sej eller hoki hoki (à 180 g)
1 tsk  salt
500 g  skalad och skivad potatis (500 g motsvarar ca 8 st)
1/2   purjolök (i bitar)
1   skivad vitlöksklyfta
1 msk  olivolja
1 tsk  curry
5 dl  fiskbuljong (tärning + vatten)
saft av 1/2   citron
2   tomater i skivor
4   kvistar dill
nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk i chilibuljong
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med curryröra
Betyg 2.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudlar med ingefärsfisk
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga