Lättrimmad gurka med kolja och dillsås

En fantastisk och färggrann fiskrätt med smakfulla ingredienser som koljafilé, schalottenlök, vitt vin, vispgrädde, gurka och dill. Koljan har en himmelsk konsistens som fullkomligt smälter i munnen och denna läckra måltid kan avnjutas vilken dag som helst i veckan.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2013

Ingredienser
4 portioner
560 g koljafilé
1 kg potatis
1/2 ask sockerärtor (à 150 g)
Sås
1 schalottenlök
2 1/2 dl fiskbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1 1/2 dl vitt vin
2 1/2 dl vispgrädde
1 kruka dill
salt
peppar
Gurka
1 gurka
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
1 msk smör eller margarin
Gör så här
00:03:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2550 KJ / 609 kCal
Fett28.6 g
Kolhydrater45.5 g
Protein33 g
Kommentarer