Curry med stekt ost, kikärter och spenat

Betyg 3.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Curry med stekt ost, kikärter och spenat

Vegogryta med kikärtor som smaksätts av den färdiga curry madrassåsen. Grytan innehåller också tomater och spenat. Samt den traditionella indiska osten paneer. Gott, enkelt och mättande.

Curry med stekt ost, kikärter och spenat

Ingredienser

4 portioner
380 g kokta kikärtor
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
3 msk olja
1 burk currysås à 350 g (gärna curry madras)
225 g paneer ost (indisk färskost)
250 g körsbärstomater
65 g bladspenat
salt
peppar
1/2 lime

Till servering

basmatiris
naanbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är exkl. ris och bröd.
Energi1897 KJ / 448 kCal
Fett23 g
Salt3 g
Kolhydrater43 g
Protein13 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Panéer med curry och spenat
    Betyg 3.3 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vego tikka masala
    Betyg 3.8 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kyckling med blomkål i tikka masala
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad