Crispy avocado tacos

Om du inte har provat pankofriterad avokado i tacos är det dags nu! Det mjuka köttet inuti avokadon tillsammans med den frasiga paneringen blir till en ren smaksensation i munnen. Bjud i varma tortillabröd med tomatsalsa, chilimajo, lime och massa koriander.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på avokadon utan serveringsförslag.
Energi2383 KJ / 569 kCal
Fett36 g
Salt1.3 g
Kolhydrater48 g
Protein9.5 g
Kommentarer
7 stHalleluja ni har gjort det ännu en gång. Fy 💩!
Christina
Ganska menlös smak. Behöver verkligen hottas upp. Tips från frugan...doppa överblivna friterade/stekta avocadobitar i salt och mumsa. Det blev 5 stjärnor...
Anders
Frasiga och bra konsistens men lite menlösa i smaken, skulle behöva kryddas upp lite.
Catharina
Skulle man kunna steka istället eller blir det kontigt?
Jolene
Hej Jolene! Nej det går bra att steka, se till att ha rikligt med olja i pannan bara. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Hur gott som helst!
Lena
Hej Linda! Ja, det går bra, om man doppar avokadon i en äggfri frityrsmet, typ som den i det här receptet: http://www.ica.se/recept/friterade-lokringar-50287/. (Pankon skulle dessvärre inte fästa utan ägget, och något veganskt alternativ som vi kan rekommendera har vi inte. Skulle vara om det funkar att pensla avokadon först i olja och sedan doppa i panko, men risken finns att det liksom inte ”puffar” till sig då… Vi tror det blir godare med frityrsmet. Sedan får man väl kolla att brödet och övriga tillbehör man väljer är fria från mjölk, ägg och annat icke-veganskt. Lycka till! Hälsningar Michelle
Ica-köket
Går det att göra veganskt??
Linda