Crêpes med champinjoner och sojabönor

20
4
Crêpes med champinjoner och sojabönor

Servera dessa ljuvliga, ugnsgratinerade crêpes med stuvade champinjoner till middag. Dessa lättlagade crêpes går snabbt att svänga ihop och det mesta sköter sig själv i ugnen. Genom att gratinera pannkakorna med ost får de en härligt krispig yta som ger en fin kontrast till den krämiga fyllningen.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2016

Crêpes med champinjoner och sojabönor

Ingredienser

4 portioner
18
pannkakor
2
askar champinjoner (à 250 g)
2 msk
smör eller margarin
4 msk
majsstärkelse
5 dl
mjölk
250 g
frysta sojabönor
1/2
ask färsk persilja (à 20 g)
-
salt och peppar
150 g
riven ost
200 g
röd råkostmix

För alla

Rätten innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria pannkakor.

Under 45 minuter

Gör så här

Tips

Blanda gärna upp salladen med olja och vinäger.

Vad tyckte du om receptet?

20

Kommentarer

Lillemor

8/5/2019

Mycket goda gjorde egna pannkakor och använde lite pfiladelfia ost och soya i fyllningen

Ann-theres

9/22/2016

Pannkakorna gick sönder Hade varit bättre att steka egna

Rosita

9/20/2016

Ungarna äter inte svamp och pannkakorna gick sönder när man skulle vika dem.

Näringsvärde per portion

Energi 3589 KJ / 861 kCal
Fett 30.4 g
Salt 2.87 g
Kolhydrater 99.2 g
Protein 43 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept