Servera dessa ljuvliga, ugnsgratinerade crêpes med stuvade champinjoner till middag. Dessa lättlagade crêpes går snabbt att svänga ihop och det mesta sköter sig själv i ugnen. Genom att gratinera pannkakorna med ost får de en härligt krispig yta som ger en fin kontrast till den krämiga fyllningen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2016
Rätten innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria pannkakor.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket goda gjorde egna pannkakor och använde lite pfiladelfia ost och soya i fyllningen
Lillemor
2019-08-05Pannkakorna gick sönder Hade varit bättre att steka egna
Ann-theres
2016-09-22Ungarna äter inte svamp och pannkakorna gick sönder när man skulle vika dem.
Rosita
2016-09-20