Capricciosa-crêpes

14
4
Capricciosa-crêpes

Matigare pannkakor får du här i dessa capricciosa-crêpes som görs på vanlig pannkakssmet. Pannkakorna fyller du med en trevlig blandning av skinka, ost och tomatsås tillsammans med några champinjoner innan gratinering.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Capricciosa-crêpes

Ingredienser

4 portioner
1 sats pannkakor (se länk till receptet under steg 2)
200 g rökt skinka
200 g riven ost
ca 2 dl burk tomatsås
150 g champinjoner
salt
peppar
olja till stekning
2 msk hackad oregano

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Redaktionen

2013-06-25

Hej Ornella! Vi vågar inte säga att det går bra med majsmjöl eftersom vi inte testat. Misstänker att de kan få svårt att hålla ihop under stekningen. Om du vill byta till glutenfria pannkakor så kan vi tipsa om ett recept på galette i stället (görs med bovetemjöl). http://www.ica.se/recept/galettes-comple-med-kassler-spenat-och-agg-713491/

Ornella

2013-06-19

kan man använda majsmjöl?

Marie

2010-12-03

Det här är supergott! Använde Willys pastasås och köpta pannkakor. Jättebra om man har bråttom. Hade i kassler och ökade på mängden champinjoner. Serverade med sallad (blandade salladsblad, tomat, sockerärtor och solrosskott)