Matigare pannkakor får du här i dessa capricciosa-crêpes som görs på vanlig pannkakssmet. Pannkakorna fyller du med en trevlig blandning av skinka, ost och tomatsås tillsammans med några champinjoner innan gratinering.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2003
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2013-06-25Hej Ornella! Vi vågar inte säga att det går bra med majsmjöl eftersom vi inte testat. Misstänker att de kan få svårt att hålla ihop under stekningen. Om du vill byta till glutenfria pannkakor så kan vi tipsa om ett recept på galette i stället (görs med bovetemjöl). http://www.ica.se/recept/galettes-comple-med-kassler-spenat-och-agg-713491/
Ornella
2013-06-19kan man använda majsmjöl?
Marie
2010-12-03Det här är supergott! Använde Willys pastasås och köpta pannkakor. Jättebra om man har bråttom. Hade i kassler och ökade på mängden champinjoner. Serverade med sallad (blandade salladsblad, tomat, sockerärtor och solrosskott)