Pestolaxburgare

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Pestolaxburgare

Ljuvliga pestolaxburgare på under 45 minuter! Sparrisen passar utmärkt till och ger en känsla av lyx. Servera med mascarponeost och rostat focacciabröd - himmelskt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Pestolaxburgare

Ingredienser

4 portioner
600 g  skinn- och benfri laxfilé
2 msk  pesto
1   äggvita
2 msk  ströbröd
1   finhackad schalottenlök
salt och peppar

Tillbehör

sparris
mascarponeost
rostat focacciabröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citron- och marängpaj i glas
Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Mascarpone- och basilikafyllda tomater
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Passionstiramisu
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mascarpone & albicocca (nektariner med mascarpone)
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga