Crab cakes med sötsur dipp
En underbart god thai-inspirerad rätt i en mer barnvänlig tappning. De smakrika crab cakesen har en gyllene krispig yta och är saftiga på insidan. Servera dem med en generös portion ris och en liten skål med klassisk sweet chili-sås. Strö över gröna salladsblad, mild salladslök och en halv lime som både tillför syrlighet och friskhet. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2016
Ingredienser
Crab cakes
Dipp
Till servering
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på sweet chilisåsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
En bra fiskrätt som inte var svår att göra. I Norge äter de stekt lök till sina fiskekakor så det rekommenderas.
Rosita
2016-12-20