Kräft- och fiskpanna med dill och tomat
Denna fiskpanna är en krämig och smakrik middagsrätt. Sejfilén kombineras bra ihop med kräftstjärtar, tomater och dill. Servera ihop med nykokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2011
Ingredienser
4 portioner
400 g sejfilé
900 g potatis
Sås
1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g)
1 gul lök
1 msk olja
1 1/2 dl lag från kräftor
2 1/2 dl mellangrädde
1 msk majsstärkelse (Maizena)
4 tomater
2 msk hackad dill
1 citron
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2259 KJ / 540 kCal
Fett19.7 g
Kolhydrater46.5 g
Protein43.4 g
Kommentarer
Lade till hummerfond och tomatpuré. Potatis o ärtor till. Blev gott.
Jenny
2023-06-21Använde en paket frysta kräftor som inte gick åt på kräftskivan. Använde lagen därifrån också, blev jättegott,!
Karin
2022-01-13Jätte gott! men behövdes lite mer smak.
Malin
2011-09-19