Fiskdolmar med musslor i vin & grädde

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
1
Fiskdolmar med musslor i vin & grädde

Fiskdolmar med musslor i vin och grädde är precis som det låter en fantastisk fiskrätt. Vacker att se på och smakar ljuvligt. Superb att servera på buffé.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Fiskdolmar med musslor i vin & grädde

Ingredienser

8 portioner
300 g sejfilé
100 g musslor på burk
ca 350 ml matlagningsvin (eller vitt vin)
2 dl vispgrädde
8 blad savojkål (ca 15 cm i diameter)
1 tsk salt
3 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Jag gjorde savojdolmarna med hälften sej och hälften lax (utan musslor) och det blev mycket gott! Savojkålet gör dessa dolmar väldigt snygga, perfekt att bjuda på om du vill stila ;)

Diana

2009-03-14

Näringsvärde per portion

Energi680 KJ / 150 kCal
Fett11 g

Testa liknande recept

Sej med chipotleglaze
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt sej med remouladsås
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Panerad fisk med potatismos
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt sej med dillsås och ärtor
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk sej med potatis- och pepparrotsmos
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med tomatsalsa
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga