Fiskdolmar med musslor i vin & grädde
Fiskdolmar med musslor i vin och grädde är precis som det låter en fantastisk fiskrätt. Vacker att se på och smakar ljuvligt. Superb att servera på buffé.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007
Ingredienser
8 portioner
300 g sejfilé
100 g musslor på burk
ca 350 ml matlagningsvin (eller vitt vin)
2 dl vispgrädde
8 blad savojkål (ca 15 cm i diameter)
1 tsk salt
3 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi680 KJ / 150 kCal
Fett11 g
Kommentar
Jag gjorde savojdolmarna med hälften sej och hälften lax (utan musslor) och det blev mycket gott! Savojkålet gör dessa dolmar väldigt snygga, perfekt att bjuda på om du vill stila ;)
Diana
2009-03-14