Det här receptet är både gott, enkelt och snabblagat! Marinera kycklingen i en marinad av citronskal, sambal oelek och honung. Stek den i lite olivolja och blanda med frästa grönsaker och nykokt couscous. Vänd ner ruccola, strö över rostade pumpafrön och servera med en klick svalkande yoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2013
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut couscousen mot ris eller glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Maträtten var fräsch , gott med sting. Familjen tyckte om den helt klart. Tack !
Beata
2020-05-20Ska citronsaften vara med i marinaden?
Rickard
2020-01-20Hej Rickard! Nej, du ska smaka av citronsaften i steg 6 när du blandar kycklingen med grönsaker och couscous. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-01-21