Det här receptet är både gott, enkelt och snabblagat! Marinera kycklingen i en marinad av citronskal, sambal oelek och honung. Stek den i lite olivolja och blanda med frästa grönsaker och nykokt couscous. Vänd ner ruccola, strö över rostade pumpafrön och servera med en klick svalkande yoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
21 2013
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut couscousen mot ris eller glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Beata
2020-05-20Maträtten var fräsch , gott med sting. Familjen tyckte om den helt klart. Tack !
Rickard
2020-01-20Ska citronsaften vara med i marinaden?
Redaktionen ICAse
2020-01-21Hej Rickard! Nej, du ska smaka av citronsaften i steg 6 när du blandar kycklingen med grönsaker och couscous. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina