Couscoussallad är en fräsch rätt som är enkel att variera. Här gör vi den med pärlcouscous, sesamrostad sötpotatis, krispiga hasselnötter och stekt halloumi. Servera den somriga salladen med en smakrik paprikahummus.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2019
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sophie
2020-12-16Riktigt gott! Missade tipset om äpple i, tror jag oxå blivit bra!
Malin
2020-03-28Supergott! Inte fel att skiva ner ett syrligt äpple också!
Jeny
2020-01-06Väldigt gott!