Coctel de camaron
Spännande och exotisk rätt vid namn Coctel de camaron. Detta smakrika recept består av läckra räkor som serveras med en härlig sås av lök, tomat, worcestersås och tabasco över sig.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2001
Ingredienser
4 portioner
1 kg räkor (med skal)
några kvistar färsk koriander
Sås
2 schalottenlökar
1 tomat
1 msk finhackad färsk koriander
juicen från 2 limefrukter
2 dl ketchup
4 msk apelsinläsk (kan uteslutas)
2 msk worchestersås
4 tsk tabasco
1/2 tsk salt
1/2 tsk nymalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegott! Men vi minskade mängden tabasco till hälften (2 tsk), blev starkt ändå!! Smarrigt att servera med några skivor avocado som förrätt!!
Anna-karin
2006-01-13