Coctel de camaron

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
1
Coctel de camaron

Spännande och exotisk rätt vid namn Coctel de camaron. Detta smakrika recept består av läckra räkor som serveras med en härlig sås av lök, tomat, worcestersås och tabasco över sig.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2001

Coctel de camaron

Ingredienser

4 portioner
1 kg  räkor (med skal)
några kvistar färsk koriander

Sås

2   schalottenlökar
1   tomat
1 msk  finhackad färsk koriander
juicen från 2   limefrukter
2 dl  ketchup
4 msk  apelsinläsk (kan uteslutas)
2 msk  worchestersås
4 tsk  tabasco
1/2 tsk  salt
1/2 tsk  nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Men vi minskade mängden tabasco till hälften (2 tsk), blev starkt ändå!! Smarrigt att servera med några skivor avocado som förrätt!!

Anna-karin

2006-01-13

Testa liknande recept

Callaloo
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räksalsa med gurka och lime
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lax- och räkceviche
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räkor med amerikansk cocktailsås
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Granité på apelsinläsk och mango
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Asiatisk fisksoppa
Betyg 2.5 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga