Fisken får fräsch smak av citronskal och serveras med potatismos, fräst spenat, citron samt en kräm på hackade tomater, yoghurt och sweet chili.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
6 2012
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och yoghurt samt laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ. Använd mjölkfritt matfett. Byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emma
2013-02-14Tyckte det var över förväntan och gillade kombinationen av allt tillsammans. Kommer att göras igen!
Jeanette
2012-04-30Även jag använde torsk i stället för hoki, skalet på hela citronen och pressad citronsaft både på fisken och spenaten. Ersatte också matyoghurten med turkisk yoghurt. Mycket gott, framför allt tomatkrämen kommer att användas flitigt till sommarens grillade kötträtter.
Johanna
2012-02-16Gjorde såsen på creme fraiche,blev super gott. Okej recept,men inget jag kommer göra ofta.