Med detta recept kan du göra en vackert gyllenbrun torsk, pepparrotssås och nyttig spenat till middag. Stek den ströbrödspanerade fisken och fräs ihop en god spenat- och lökröra innan du dukar upp med potatis, gräddig, god sås och syrlig citron.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Cecilia
2021-04-11Jättegott, fantastisk sås. Jag pankopanerade mina torsfileer till detta recept. Supergott!
Tor
2016-10-15Kanongott! Vi har gjort det två gånger på en vecka. Vi ökade mängden pepparrot lite den andra gången och tog även lite mer salt i ströbrödsblandningen. Magnifikt är ordet för denna rätt!
Sofia
2015-07-07Mycket bättre och enklare är att hetta upp rejält med smör i pannan till det blir nötbrunt - inte mer och sedan först bryna och sedan steka på lägre värme och hela tiden från början ösa torsken med smör med hjälp av sked. Tar ej mer än ca 3 min till torsken är lagom stekt och saftig. Detta göres när såsen och spenaten är lagade.