Hoki med ruccolapesto

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Hoki med ruccolapesto

Den fina vita fisken serveras med en variant på den italienska peston. I denna är det ruccola, olivolja och solroskärnor som mixas och resultatet blir en klargrön sås med kraftig, nästan lite pepprig, smak. Såsen passar även utmärkt till grillat!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2012

Hoki med ruccolapesto

Ingredienser

4 portioner
600 g  hoki
900 g  fast potatis
1   vitlöksklyfta
1   citron
65 g  rucola
1 msk  olivolja
1/2 dl  vatten
1 dl  solroskärnor
salt och peppar
1 msk  smör eller margarin

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1859 KJ / 445 kCal
Fett14.9 g
Kolhydrater40.6 g
Protein33.4 g

Testa liknande recept

Morotssallad med fänkål och ruccola
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoki thai
Betyg 2.7 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatpasta med ricotta och rostade solrosfrön
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkel fisk i ugn
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng till vardags
Betyg 3 av 5.
382 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade fiskburgare
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga