Hoki med ruccolapesto

3
0
Hoki med ruccolapesto

Den fina vita fisken serveras med en variant på den italienska peston. I denna är det ruccola, olivolja och solroskärnor som mixas och resultatet blir en klargrön sås med kraftig, nästan lite pepprig, smak. Såsen passar även utmärkt till grillat!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2012

Hoki med ruccolapesto

Ingredienser

4 portioner
600 g
hoki
900 g
fast potatis
1
vitlöksklyfta
1
citron
65 g
rucola
1 msk
olivolja
1/2 dl
vatten
1 dl
solroskärnor
-
salt och peppar
1 msk
smör eller margarin

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1859 KJ / 445 kCal
Fett 14.9 g
Kolhydrater 40.6 g
Protein 33.4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept