Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad
Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad är ett spännande recept med många smaker såsom timjan, vitlök och persilja. Rimma gärna fisken över natten så blir den fast i köttet och lagom salt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2011
Ingredienser
4 portioner
4 portionsbitar torskfilé (à 125 g)
4 port ris eller gryn
1 tsk salt
2 krm peppar
1 citron
3 msk olivolja
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk torkad timjan
1 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
2 dl matyoghurt (10%) till servering
Rödbetssallad
1/2 burk hela inlagda rödbetor
1 förp cannellinibönor (à ca 400 g)
2 msk hackad dill
2 msk hackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2786 KJ / 665 kCal
Kommentarer