Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad

Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad är ett spännande recept med många smaker såsom timjan, vitlök och persilja. Rimma gärna fisken över natten så blir den fast i köttet och lagom salt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2011

Citrontorsk med bönragu och rödbetssallad

Ingredienser

4 portioner
4 portionsbitar torskfilé (à 125 g)
4 port ris eller gryn
1 tsk salt
2 krm peppar
1 citron
3 msk olivolja
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk torkad timjan
1 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
2 dl matyoghurt (10%) till servering

Rödbetssallad

1/2 burk hela inlagda rödbetor
1 förp cannellinibönor (à ca 400 g)
2 msk hackad dill
2 msk hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2786 KJ / 665 kCal

Testa liknande recept

Basilika- och fetaostspread
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Böndipp
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gratinerad aubergine med cannellini och feta
Betyg 3.9 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med vitlöksstekta bönor och riven pecorino
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskost med vitlök, persilja och vita bönor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grynsallad med oliver och kronärtskockskräm
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga