Citronstekt kalkon med rostad fetaost och tomat

Kalkon äter man inte alltför ofta, vilket efter att ha smakat den här rätten känns konstigt. Det är ju så gott! Till den serveras ugnsrostad feta och tomat. Mums säger vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2022

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3225 KJ / 768 kCal
Fett34 g
Salt2 g
Kolhydrater66 g
Protein46 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott och fin kombination av smaker! Jag oljepenslade och ugnsstekte chicken steaks istället för kalkon och strödde över citronskalet sista 10 minuterna bara. Tog ris istället för bulgur och crème fraîche istället för smetana. Blev så lyckat!
Carola
2025-08-11Så himla gott!
Maria
2025-05-14Grymt gott. En härlig kombination av smaker.
Daniel
2024-07-06