En underbart god skaldjursrätt finner du i denna citronlinguine med pilgrimsmusslor. Blanda ihop din nykokta pasta med en gräddig citrussås med vin, lök och sparris som får lite hetta av chili. Servera pastaröran toppad med mumsiga, stekta musslor.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2006
Rätten innehåller gluten, ägg och mjölk.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj pasta som passar.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri gräddersättning och mjölkfritt margarin. Kontrollera innehållet i pastan.
Kommentarer
Daniela
2021-12-31Gott och lättlagat, kommer definitivt göras flera gånger om.
Jan
2020-04-03Utmärkt! Dubblade vitlöken och kanske lite mer grädde.
Krister
2018-10-30Torr, het, panna är det som gäller för kammusslor, marinera gärna före med chili/limekrydda och chili flakes och låt musslorna vara torra, när dom åker i pannan, skaka denna snabbt flera gånger under ca en minut, lägg upp, srvera, ät!