Chorizopasta med paprika och rosmarin
En utsökt chorizopasta med paprika och rosmarin som går på ett kick att göra. Paprika och lök fräses i en oljad panna där paprikasoppan tillsätts och det får sjuda några minuter. Fantastiska dofter sprider sig i köket! Blanda såsen med pastan och servera med kryddig korv och rivig ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2015
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (gärna gemelli)
1 gul lök
2 röda paprikor
1 tsk olja
salt
peppar
1 förp paprikasoppa (à 390 g)
1 tsk rödvinsvinäger
1 tsk rosmarin
2 förp chorizo (à 300 g)
1 tsk smör eller margarin
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3139 KJ / 750 kCal
Fett40 g
Salt5.58 g
Kolhydrater68 g
Protein28 g
Kommentar
Äcklig sås
Sara
2015-07-18