Chorizopasta med paprika och rosmarin

Betyg 3.4 av 5.
29 personer har röstat
1
Chorizopasta med paprika och rosmarin

En utsökt chorizopasta med paprika och rosmarin som går på ett kick att göra. Paprika och lök fräses i en oljad panna där paprikasoppan tillsätts och det får sjuda några minuter. Fantastiska dofter sprider sig i köket! Blanda såsen med pastan och servera med kryddig korv och rivig ruccola.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2015

Chorizopasta med paprika och rosmarin

Ingredienser

4 portioner
4   port pasta (gärna gemelli)
1   gul lök
2   röda paprikor
1 tsk  olja
salt och peppar
1   förp paprikasoppa (à 390 g)
1 tsk  rödvinsvinäger
1 tsk  rosmarin
2   förp chorizo (à 300 g)
1 tsk  smör eller margarin
65 g  rucola

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
29 personer har röstat

Kommentar

Äcklig sås

Sara

2015-07-18

Näringsvärde per portion

Energi3139 KJ / 750 kCal
Fett40 g
Salt5.58 g
Kolhydrater68 g
Protein28 g

Testa liknande recept

Tortillapizza med ajvar relish och chorizo
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizogratäng med basilika
Betyg 3.2 av 5.
133 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chorizo med brysselkål och honung
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med chorizo och mozzarella
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig kycklingpasta med zucchini
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga