Chorizo med brysselkål och honung

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Chorizo med brysselkål och honung

Låt denna rätt ta plats på årets julbord: karamelliserad brysselkål med chorizo! Rostad brysselkål och chorizo serveras med ruccola och granatäpple, en otrolig smakkombination.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Chorizo med brysselkål och honung

Ingredienser

6 bufféportioner
500 g  brysselkål
2 msk  olivolja
3/4 tsk  salt
ca 300 g  färsk chorizo
2 msk  honung
65 g  rucola
1 dl  granatäppelkärnor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1044 KJ / 250 kCal
Fett17 g
Salt2 g
Kolhydrater13 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Ciabatta med chorizo och feta
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tray baked chorizo med paprika
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chorizo med ljummen potatissallad
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pintxos "coca de chorizo"
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blåmusslor med äppelcider och chorizo
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grönkålsdopp med korv
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga