Chorizo med brysselkål och honung

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Chorizo med brysselkål och honung

Låt denna rätt ta plats på årets julbord: karamelliserad brysselkål med chorizo! Rostad brysselkål och chorizo serveras med ruccola och granatäpple, en otrolig smakkombination.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Chorizo med brysselkål och honung

Ingredienser

6 bufféportioner
500 g brysselkål
2 msk olivolja
3/4 tsk salt
ca 300 g färsk chorizo
2 msk honung
65 g rucola
1 dl granatäppelkärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1044 KJ / 250 kCal
Fett17 g
Salt2 g
Kolhydrater13 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Brynt brysselkål med pancetta och gruyère
Betyg 4.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ciabatta med chorizo och feta
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pintxos "coca de chorizo"
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizopasta med oliver
Betyg 3.4 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizo med dragoncrème fraiche och strips
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med potatis och chorizo
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga