Chorizo med brysselkål och honung

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Chorizo med brysselkål och honung

Låt denna rätt ta plats på årets julbord: karamelliserad brysselkål med chorizo! Rostad brysselkål och chorizo serveras med ruccola och granatäpple, en otrolig smakkombination.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Chorizo med brysselkål och honung

Ingredienser

6 bufféportioner
500 g  brysselkål
2 msk  olivolja
3/4 tsk  salt
ca 300 g  färsk chorizo
2 msk  honung
65 g  rucola
1 dl  granatäppelkärnor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1044 KJ / 250 kCal
Fett17 g
Salt2 g
Kolhydrater13 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Ciabatta med chorizo och feta
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tray baked chorizo med paprika
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pintxos "coca de chorizo"
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizo med ljummen potatissallad
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blåmusslor med äppelcider och chorizo
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvomelett med spenat
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga