Chorizo med rostad paprikapasta
En enkel men tilltalande pastarätt med mycket smak från kryddig chorizokorv, grillad paprika, lök, pumpakärnor och basilika. Chorizo med rostad paprikapasta tillagas på under 30 minuter och passar utmärkt till lunch eller middag!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (gärna mezze maniche)
530 g grillad paprika
1 silverlök
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
1 msk olivolja
1 dl pumpafrön
1/2 kruka basilika
1 dl lag från paprikorna
600 g färsk chorizo
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3409 KJ / 816 kCal
Fett48.8 g
Kolhydrater60 g
Protein32.9 g
Kommentarer
Oliverna i inledningstexten, var tog de vägen? Och VARFÖR kommer utskrifter från er sida ut med grå bakgrund, som gör den svårläst och slösar toner nåt alldeles förskräckligt!!!
Ingrid
2023-07-14Hej Ingrid! Det ska inte vara några oliver i den här rätten, vi ber om ursäkt för att det hade blivit fel i ingressen. Tack för feedback om utskrift, vi tar med oss det för framtida utveckling av våra recept. ❤ Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-07-20Gott och smakrikt! Vi blandade i korven i grytan och de vart bra. Struntade i salladen och var ingen förlust men ska testa den med.
Emma
2022-11-28Hej Rosita! Självklart kan man späda ut såsen om man vill! Smaklig måltid!
Redaktionen
2014-04-09