Chorizo med grillad fänkål, dijondressing, silverlök och rostad mandel

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Chorizo med grillad fänkål, dijondressing, silverlök och rostad mandel

Sallad på grillad fänkål är ett smakrikt tillbehör till färsk chorizo eller andra heta korvar. Gärna med nykokt färskpotatis – den lättlagade dressingen med dijonsenap passar perfekt till den också.

Chorizo med grillad fänkål, dijondressing, silverlök och rostad mandel

Ingredienser

4 portioner
2   fänkål
2 msk  olivolja
flingsalt
svartpeppar
1   silverlök eller rödlök
1   romansalladshuvud
1 dl  mandelspån

Dijondressing

2 1/2 msk  dijonsenap
1 dl  olivolja

Till servering

färsk chorizo
bröd

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3447 KJ / 824 kCal
Fett63.9 g
Kolhydrater33.8 g
Protein25.9 g

Testa liknande recept

Dijonpotatis med chorizo
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Chorizo med potatis och persiljetzatziki
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarsnabb lammbog
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spett med chorizo, kyckling och paprika
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad lammstek med couscous, mandel och sockerärter
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga