Chorizo med grillad fänkål, dijondressing, silverlök och rostad mandel

0
0
Chorizo med grillad fänkål, dijondressing, silverlök och rostad mandel

Sallad på grillad fänkål är ett smakrikt tillbehör till färsk chorizo eller andra heta korvar. Gärna med nykokt färskpotatis – den lättlagade dressingen med dijonsenap passar perfekt till den också.

Chorizo med grillad fänkål, dijondressing, silverlök och rostad mandel

Ingredienser

4 portioner
2 fänkål
2 msk olivolja
flingsalt
svartpeppar
1 silverlök eller rödlök
1 romansalladshuvud
1 dl mandelspån

Dijondressing

2 1/2 msk dijonsenap
1 dl olivolja

Till servering

färsk chorizo
bröd

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3447 KJ / 824 kCal
Fett 63.9 g
Kolhydrater 33.8 g
Protein 25.9 g
Läs mer om näringsvärden