Grillad sallad med ädelost

Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
1
Grillad sallad med ädelost

Romansallad är en härligt fast och krispig salladssort som tål lite tuffare behandling. Som att läggas på grillen och få fina grillränder. Klicka på en krämig röra med ädelost, majonnäs och crème fraiche och strössla över rostade hasselnötter för trevligt crunch.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014

Grillad sallad med ädelost

Ingredienser

4 portioner
1 romansalladshuvud
1 msk olivolja
75 g ädelost
1/2 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1 krm peppar
3 msk grovhackade, rostade hasselnötter
bladpersilja till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat

Kommentar

Barnen tom gillade detta. Jättegott. 😃

Christina

2022-08-28

Näringsvärde per portion

Energi1379 KJ / 330 kCal
Fett33 g
Salt0.57 g
Kolhydrater3 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Nektarinsallad med matvete och ädelostdressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ädel avokadoröra
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bresaola med ädelostfikon
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb broccoliröra
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädelostsås
Betyg 3.8 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädelkräm med aprikoser på grillad krutong
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga